Qui som
El nom va ser proposat pels propis joves en la primera sessió de formació, i resumeix en una sola paraula l’esperit del projecte: formar els nous sommeliers del tomàquet.
Som un grup medadvice.net persones apassionades per l’agricultura, l’educació activa i la https://it.medadvice.net/kanabialica comunicació. Treballem les pròpies relacions i el diàleg per poder donar el millor de nosaltres mateixos com a grup.
-
David Bravo Avellaneda24 anys
-
Erik Saameño Pérez21 anys
-
Daniel Moreno Martín24 anys
-
Ferran Via Fernández30 anys
-
Mohammed Ikiss19 anys
-
Melani Gonfaus Aránega22 anys
-
Abdelhak Yachou Asbaa22 anys
-
Joel Navarro García23 anys
-
Mhamed El Ghaoual21 anys
-
Mosaab Hmaidi19 anys
-
Jordi Martínez Serrano31 anys
Facilitadors
-
Rosa Cardús
Facilitadora de grups i creadora audiovisual. Treballa en projectes de comunicació social i participativa a Barcelona i a diferents països del continent africà. Especialitzada en psicologia de processos, metodologies de participació comunitària, teràpia Gestalt i teatre de l’oprimit.
-
Laura González
Ambientòloga especialitzada en participació comunitària i polítiques locals. Treballa dinamitzant i coordinant projectes educatius, d’animació sociocultural i divulgació científica. Creu en l’educació com un mitjà per a l’empoderament i el creixement personal.
-
Joan Casals
Investigador en les àrees de la conservació i la recuperació de l’agrobiodiversitat, especialitzat en la millora genètica del tomàquet (Solanum lycopersicum L.) per qualitat organolèptica. Interessat en les confluències entre educació i ciència, agronomia i gastronomia…
-
Daniel Fenero
Enginyer tècnic agrícola especialitzat en la gestió de cultius hortícoles i el disseny i realització d’assajos de selecció varietal en mongeta (Phaseolus vulgaris L.), tomàquet (Solanum lycopersicum L.), col (Brassica oleracea L.) i altres espècies d’horta valuoses en l’horticultura catalana.
essaymoment
Col·laboradors
-
Aurora Rull Ferre
biòloga, especialista en millora genètica de varietats tradicionals de mongeta.
-
Francesc Casañas Artigas
biòleg, investigador en millora genètica vegetal.
-
Joan Simó Cruanyes
biòleg, especialista en millora genètica de varietats tradicionals de ceba.
-
Roser Romero del Castillo Shelly
enginyera agrícola, investigadora en anàlisi sensorial.
-
Silvia Sans Molins
enginyera agrícola, investigadora en el cultiu del calçot.
-
Bernat Termes Coll
enginyer agrícola en formació.
-
Blanca Ciprés Lalaguna
enginyera agrícola en formació.
-
Lluís Bosch Vendrell
educador i apassionat de l’agricultura.
-
Joan Gastó Barrot
Director de fotografia
-
Júlia Solans Merino
Il·lustradora gràfica
-
Mireia Fort
Realitzadora audiovisual i tallerista de vídeo participatiu.
-
StudioMoaré
Dissenyadors i desenvolupadors web.