Documental de Tomaliers!

Llavor

Un dels objectius d’aquest projecte és fer arribar l’experiència molt més enllà del camp experimental de tomàquets i de  Sant Vicenç dels Horts. Perquè volem compartir tot aquest viatge, i nodrir-nos d’altres experiències també enfocades a l’empoderament des de l’educació no formal. La web ha estat la nostra finestra al món, i el documental és la peça audiovisual que tanca el projecte, ajudant-nos a compartir l’experiència amb d’altres joves, entitats socials, municipis, administracions,  famílies i agricultors.

El guió i la realització s’han realitzat de manera participativa durant les sessions de comunicació, i els propis joves han escollit a tres persones del grup per representar la seva visió del projecte i de la seva evolució personal.

Aquí el teniu…Esperem que el disfruteu tant com nosaltres. I si el voleu compartir, endavant!!

I aquí algunes imatges del rodatge!