Cloenda del projecte!

Llavor

Després de 6 mesos de treball al camp, arriba el final del cicle agrícola, i amb ell tancament d’un cicle d’aprenentatges plens d’estímuls i esforços, de reptes i d’evolució grupal.

Tomaliers és un projecte on 12 joves s’han esforçat per crear un equip de recerca en agronomia i comunicació, vinculant el món universitari als habitants de la seva ciutat, Sant Vicenç dels Horts. Un projecte on hem  apropat l’agrobiodiversitat a la societat i on hem seleccionat una llavor que permetrà sembrar noves propostes pel desenvolupament agrícola i comunitari a la zona del Baix Llobregat. Un projecte intercultural, comunitari, d’amistat i superació.

La Cloenda ha estat motivadora i emotiva, i hem pogut rememorar aquest viatge gràcies a les intervencions dels joves protagonistes, l’exposició fotogràfica i el visionat del documental del procés. Ben aviat el compartirem amb tots vosaltres!

Fins llavors, aquí teniu una mostra de fotografies d’aquest tancament.

Gràcies a tots per ser-hi i la jornada tan especial!