VIDEO: Reproducció de les plantes

Fruit

La reproducció de les plantes és la fase més important del cultiu, i jo diria que és un dels processos naturals més importants per la humanitat. Penseu que gran part del què mengem existeix des del moment en què hi ha hagut reproducció, des del moment en què la flor ha estat fecundada“.

Gràcies a les explicacions del Joan Simó coneixem aquest fenòmen tan essencial que possibilita l’existència de tota activitat agrícola humana. Aprenem sobre tipus de flors, organs reproductors de les plantes, modes de transmissió del pol·len, fecundació, etc. Pel nostre camp experimental, ara sabem que la planta del tomàquet és hermafrodita i que conseqüentment s’autofecunda. I observem gran diversitat de flors que funcionen d’altres maneres…

Aquí teniu un tastet de les explicacions del Joan!