Qui som

El nom va ser proposat pels propis joves en la primera sessió de formació, i resumeix en una sola paraula l’esperit del projecte: formar els nous sommeliers del tomàquet.

Som un grup persones apassionades per l’agricultura, l’educació activa i la comunicació. Treballem les pròpies relacions i el diàleg per poder donar el millor de nosaltres mateixos com a grup.

  • David Bravo Avellaneda24 anys

  • Erik Saameño Pérez21 anys

  • Daniel Moreno Martín24 anys

  • Ferran Via Fernández30 anys

  • Mohammed Ikiss19 anys

  • Melani Gonfaus Aránega22 anys

  • Abdelhak Yachou Asbaa22 anys

  • Joel Navarro García23 anys

  • Mhamed El Ghaoual21 anys

  • Mosaab Hmaidi19 anys

  • Jordi Martínez Serrano31 anys

Facilitadors

  • Rosa Cardús

    Facilitadora de grups i creadora audiovisual. Treballa en projectes de comunicació social i participativa a Barcelona i a diferents països del continent africà. Especialitzada en psicologia de processos, metodologies de participació comunitària, teràpia Gestalt i teatre de l’oprimit.

  • Laura González

    Ambientòloga especialitzada en participació comunitària i polítiques locals. Treballa dinamitzant i coordinant projectes educatius, d’animació sociocultural i divulgació científica.
Creu en l’educació com un mitjà per a l’empoderament i el creixement personal.

  • Joan Casals

    Investigador en les àrees de la conservació i la recuperació de l’agrobiodiversitat, especialitzat en la millora genètica del tomàquet (Solanum lycopersicum L.) per qualitat organolèptica. Interessat en les confluències entre educació i ciència, agronomia i gastronomia…

  • Daniel Fenero

    Enginyer tècnic agrícola especialitzat en la gestió de cultius hortícoles i el disseny i realització d’assajos de selecció varietal en mongeta (Phaseolus vulgaris L.), tomàquet (Solanum lycopersicum L.), col (Brassica oleracea L.) i altres espècies d’horta valuoses en l’horticultura catalana.

Col·laboradors

  • Aurora Rull Ferre

    biòloga, especialista en millora genètica de varietats tradicionals de mongeta.

  • Francesc Casañas Artigas

    biòleg, investigador en millora genètica vegetal.

  • Joan Simó Cruanyes

    biòleg, especialista en millora genètica de varietats tradicionals de ceba.

  • Roser Romero del Castillo Shelly

    enginyera agrícola, investigadora en anàlisi sensorial.

  • Silvia Sans Molins

    enginyera agrícola, investigadora en el cultiu del calçot.

  • Bernat Termes Coll

    enginyer agrícola en formació.

  • Blanca Ciprés Lalaguna

    enginyera agrícola en formació.

  • Lluís Bosch Vendrell

    educador i apassionat de l’agricultura.

  • Joan Gastó Barrot

    Director de fotografia

  • Júlia Solans Merino

    Il·lustradora gràfica

  • Mireia Fort

    Realitzadora audiovisual i tallerista de vídeo participatiu.

  • StudioMoaré

    Dissenyadors i desenvolupadors web.